Beställaren har hittat rätt man, maskin, på rätt plats

Vi har haft fantastiskt stor glädje och behållning av det omfattande projektet där vi ytbehandlar rörsystem till GKN Aerospace motortestanläggning. Sakta men säkert har vi rostskyddsbehandlat detalj per detalj. Konstruktionen i stort befinner sig i en miljö med förhållandevis hög korrosionsklass. I sin funktion så kommer de ömsom fyllas med vatten och övrig tid vara torrlagda, men med risk för att vatten och fukt ligger kvar.

Det ställer stora krav på att rostskyddet är ordentligt utfört, så att systemet inte börjar rosta och fälla ut föroreningar i vattenflödet.

I det jämna flöde som detaljerna har hanteras och bearbetas av oss har de del för del börjat transporteras tillbaka de dryga 2 km tillbaka till beställare GKN Aerospace på Stallbacka.

GKN har arrangerat transporten tillbaka till deras anläggning och har anlitat en lastmaskin med kran som är perfekt för ändamålet, och vi har också imponerats av chaufförens stora skicklighet vid hanteringen av maskinen.

För oss är logistik och säker hantering av detaljer och konstruktioner en vital faktor för att vi skall kunna utföra vårt arbete tryggt och hållbart. Med hållbart i detta fall avses att vi inte hittar på nya obeprövade metoder vid hantering, detta för att undvika skador på medarbetare och material.

Vill ni veta med om kapaciteten på vår anläggning i Trollhättan och vårt huvudsakliga upptagningsområde Västra Götaland kan ni kontakta oss på 0520-18000 eller info@fyra-ess.se